2018 Ýçin Ýlham Verecek Dekorasyon Fikirleri
Ýster küçük bir stüdyo dairede oturun ister villada, evinizde yapacaðýnýz deðiþiklikler sayesinde yaþadýðýnýz yeri daha çok seveceksiniz.
Kategori : Dekorasyon - Tasarým
02 Þubat 2018 11:47
53981 kere okundu.
2018 Ýçin Ýlham Verecek Dekorasyon Fikirleri
Ýster küçük bir stüdyo dairede oturun ister villada, evinizde yapacaðýnýz deðiþiklikler sayesinde yaþadýðýnýz yeri daha çok seveceksiniz.
Kategori : Dekorasyon - Tasarým
02 Þubat 2018 11:47
53981 kere okundu.

Ýster küçük bir stüdyo dairede oturun ister villada, evinizde yapacaðýnýz deðiþiklikler sayesinde yaþadýðýnýz yeri daha çok seveceksiniz. Dört duvarlý bir ev sizin için sýcacýk bir yuvaya dönüþecek. Küçük süs bitkilerinden çerçevelere ve minik mobilyalara kadar iþte karþýnýzda 2018 için ilham verecek dekorasyon fikirleri.

Duvarlarýnýzýn rengini deðiþtirin

Evinizin havasýný deðiþtiren en büyük etkenlerden birisi hiç þüphesiz boyasýdýr. Biraz cesaretle ve farklý konseptlerle evinizi rengârenk bir hale getirebilirsiniz. Bu, deðiþiklik arayanlarýn ilk baþvurmasý gereken yöntemdir. Hem bütçenizi sarsmaz hem de gözünüz gönlünüz açýlýr. Belki tavanýnýzý siyaha boyama cesaretini bile kendinizde bulabilirsiniz. Kim bilir?

Duvarlarýnýza resimler asýn

Kendinize özgü bir salon yaratmanýn yöntemlerinden birisi de bütün duvarýnýzý resimlerle kaplamaktýr. Kendi seçeceðiniz resimler ve çerçevelerle tamamen sizi yansýtan bir duvar yaratabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken þey renk tonlarýnýn duvarlarýnýz ve mobilyalarýnýzla uyumlu olmasýdýr. Aksi takdirde istediðiniz sonucu alamayabilirsiniz.

Evinize bitkiler alýn

Bitkiler yaþamýmýz için hayatidir. Öyleyse neden onlarý  evlerimizde daha fazla kullanmayalým ki? Yeterince alaným yok diyorsanýz, raflarýnýzýn en üstüne asma bitkileri koyarak çevre dostu bir ev yaratabilirsiniz. Yerden de tasarruf etmiþ olursunuz. Ayrýca etrafýndaki eþyalarla ve duvarla uyumlu seçeceðiniz bir bitki ayný zamanda doðal bir görüntü vereceði için iç dünyanýzý da rahatlatacaktýr.

2018’de artýk büyük daire bulmak zor. Küçük bir yaþam alanýnýz varsa eðer duvara monte edilmiþ raflar hayatýnýzý kurtaracaðý gibi oldukça þýk bir görünüþ de saðlayabilir. Fotoðraflarýnýzý, bitkilerinizi ya da yer kaplayan eþyalarýnýz için de mükemmel bir alan yaratmýþ olacaksýnýz.

Fazla eþyalardan kurtulun

Minimalist salonlar da son yýllarda modasý gittikçe artan dekorasyon akýmlardan. Týklým týkýþ salonlar görmekten býkanlar için çok iyi bir alternatif. Kabul ediyoruz, biraz sade olabilirler ama bu havayý deðiþtirmek de sizin elinizde. Ýllaki soluk renkler kullanmak zorunda deðilsiniz. Uygun yerlerde kullanýlmýþ küçük renkli dokunuþlar salonunuzu birden canlandýrabilir. Örnek verirsek bembeyaz mobilyalar arasýndaki yeþil bir bitki oldukça hoþ görünecektir.

Pastel renkli koltuklar sizi ürkütmesin. Göz alýcý renkler her zaman mobilyalarýnýzý öne çýkarýr. Kullanmaktan çekinmeyin, salonlarýnýzda nasýl bir þýklýk yarattýðýný görünce haklý olduðumuzu anlayacaksýnýz.

Ahþap dekorasyonun sýcaklýðýndan faydalanýn

Kim demiþ köy havasý þýk deðildir diye. Bu arada, köy tarzý derken tabi ki anneannemizin evinden bahsetmiyoruz.  Yerinde kullanacaðýnýz ahþap zeminler, düzgünce kesilmiþ kütüklerden oluþan duvar dekorlarýyla eviniz sýcacýk bir hale gelebilir. Ahþap iþçiliðine dikkat etmeniz ve evinizin konseptine uygun mobilyalar seçmeniz bu tarz için önemlidir.

2018 için ilham verecek dekorasyon fikirlerini hayal gücünüze baðlý olarak siz de çeþitlendirebilirsiniz. Evinizin havasýný deðiþtirmek için yarýný beklemenize gerek yok!