3. Konut Yöneticileri Konferansý Ýstanbul Marriott Hotel Asia?da gerçekleþtirdi.

'/> 3. Konut Yöneticileri Konferansý Yapýldý - Kategori : Sektörden Haberler - Emlak Haberleri - Emlak'ta Son Dakika, Emlak Piyasasý - VERi EMLAK
3. Konut Yöneticileri Konferansý Yapýldý

3. Konut Yöneticileri Konferansý Ýstanbul Marriott Hotel Asia?da gerçekleþtirdi.


Kategori : Sektörden Haberler
17 Þubat 2014 08:25
123582 kere okundu.
3. Konut Yöneticileri Konferansý Yapýldý

3. Konut Yöneticileri Konferansý Ýstanbul Marriott Hotel Asia?da gerçekleþtirdi.


Kategori : Sektörden Haberler
17 Þubat 2014 08:25
123582 kere okundu.
Isý yalýtýmý sektörünün en önemli aþamasý olan uygulama alanýnda, son 4 yýldýr üst üste kazandýðý ödüllerle liderliðini tartýþmasýz bir þekilde sürdüren ve bir Güney Yapý markasý olan GNYAPI, 8 Þubat tarihinde düzenlediði 3. Konut Yöneticileri Konferansý’ný 410 konut yöneticisinin katýlýmýyla Ýstanbul Marriott Hotel Asia ’da gerçekleþtirdi. 
 
Uygulama sektörüne getirdiði hizmet kalitesi ve yenilikçi anlayýþ ile 2008 yýlýnda kurulan ve 2014 tarihinden itibaren 65 teknik personeli, 480 yalýtým ustasý ile sektörde çözüm ve güven arayýþý içinde olan tüketicilerin ilk tercihi haline gelen GNYAPI, gerçekleþtirdiði bu konferansta katýlýmcýlara mantolama sürecinde ihtiyaç duyacaklarý birçok ürün ve uygulamayý bir arada sunarak hedefine ulaþtý.
Konferans katýlýmcýlarýnýn mantolama ile ilgili sorularýna cevap bulmalarý ve uygulama sürecinin baþýndan sonuna gereksinim duyacaklarý tüm çözüm ortaklarýna bir arada ulaþmalarý amaçlanan 3. Konut Yöneticileri Konferansý’nda Isý, Su, Ses, Yangýn Yalýtýmcýlarý Derneði ÝZODER ve ROCKWOOL, Polisan, Þekerbank, Testo gibi markalar da katýlým göstererek gerek sunumlarý gerekse stand ziyaretleri esnasýnda verdikleri bilgiler ve ürün tanýtýmlarý ile katýlýmcýlarý bilgilendirdi.
 
Her biri kendi alanýnda profesyonel olan katýlýmcý firmalar ve ÝZODER Derneði yetkililerinden ÝZODER Teknik Uzmaný Güneþ YÜZÜGÜR yeni yaþam standardý “izolasyon” ile ilgili konut yöneticilerini bilgilendirirken, Testo Termal Görüntüleme Ürün Yöneticisi Görkem KÖSE binalarda yaþanan ýsý kaçaklarý ve tespit yöntemleri, Polisan Profesyonel Grup Satýþ ve Kanal Destek Sorumlusu Tuncel ALTINEL kalite ve tasarrufun ön planda tutulduðu yalýtým paket sistemleri, RockWool Satýþ Uzmaný Kaan KÜÇÜK taþ yününün saðladýðý enerji tasarrufunun yaný sýra konutlara kattýðý ek deðerler ve Þekerbank Yönetmen Yardýmcýsý Ýlhan Aksu tüketicilere saðladýklarý uygun ödeme koþullarý hakkýnda merak edilen tüm sorularý yanýtladý.  
 
Konferansa katýlým gösteren ROCKWOOL, stand ziyaretleri esnasýnda gerçekleþtirdiði taþ yünü uygulamasý ile ziyaretçilerin ilgisini toplarken, mantolama uygulamasýnýn yaný sýra konutlara ek faydalar sunan ürünlerini konut yöneticilerinin yakýndan tanýmasýna imkan saðladý.
 
GNYAPI Yönetim Kurulu Baþkaný A. Bülent GÜNEY konferansta tüketiciler ile gerçekleþtirilen büyük çaptaki pazar araþtýrmasýnýn sonuçlarýný paylaþarak mantolama uygulamasýný gerçekleþtirmek isteyen konut yöneticilerinin en çok muzdarip olduðu konular ve uygulamalar esnasýnda dikkat edilmesi gereken detaylar ile ilgili bilgilendirdi. Geçtiðimiz senelerde gerçekleþtirilen konferanslarda da konut yöneticilerinin yoðunlukla üzerinde durduðu mantolama uygulamalarý ile ilgili sorularý cevaplayan A. Bülent GÜNEY konut yöneticilerini sektör liderleri ile buluþturan tek platform olan GNYAPI Konut Yöneticileri Konferanslarý’nýn bu sene de amacýna ulaþtýðýný, GNYAPI’nýn sektörde edindiði misyonla gerçekleþtirdiði 3. Konut Yöneticileri Konferansý’ndan tüm konut yöneticilerinin mantolama süreçleri ile ilgili aradýklarý cevaplarý bularak ayrýldýklarýný ifade etti.  
 
Konferans sonunda gerçekleþen çekiliþte, katýlým gösteren konutlar arasýndan Baþarý Güven, Aytaç, Karaca, Bal ve Çamsaray Apartmanlarý mantolama uygulamalarýnda %25 ve Atilla Apartmaný da %50 indirim hakký kazandý. 

#